Figuli Producties

Figuli Producties produceert documentaires, informatieve televisieprogramma’s, pakkende bedrijfsfilms en verzorgt kwalitatief hoogwaardige mediatrainingen.

Figuli Producties maakt zichtbaar wat er is en haalt kwaliteiten van anderen naar boven, waardoor er krachtig en onderscheidend gecommuniceerd kan worden.

Over Figuli Producties

Figuli Producties heeft jarenlange ervaring in het maken van televisieprogramma’s, documentaires en bedrijfsfilms. Die vakkennis delen wij ook in mediatrainingen: het omgaan met de pers en het overbrengen van een boodschap in beeld en geluid. Opdrachtgevers zijn omroepen, bedrijven, instellingen en overheden. Figuli Producties is opgericht door Gisèla Mallant. Zij werkt samen met een team bekwame en zeer ervaren vakmensen.

Figuli Producties streeft ernaar om door middel van:

  • Haar programma’s de kijker meer bewust te maken van zijn/haar omgeving;
  • Haar bedrijfsfilms het bedrijf of de instelling sterker te profileren en daarmee te positioneren;
  • Haar trainingen de mens met zijn of haar kwaliteiten sterker te maken.
Door kennis te nemen van elkaar, van je omgeving, leer je de wereld beter te begrijpen. Vanuit die bewustwording ontstaat verbinding en vanuit verbinding ontstaan sterkere mensen en sterkere organisaties. Daardoor ontwikkelen zich verrijkende mogelijkheden die leiden tot meer succes en groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Door meer inzicht te krijgen in je kwaliteiten op het gebied van communicatie, omgang met de pers, presentatie, ontwikkel je het vermogen optimaler te communiceren. Figuli Producties heeft zich ten doel gesteld hieraan een bijdrage te leveren door het geven van mediatrainingen en door het creëren, initiëren en produceren van audiovisuele producties.

Werkwijze

Wij beschikken over een uniek netwerk van enthousiaste en creatieve vakmensen. Stuk voor stuk professionals die hun sporen ruimschoots in de praktijk hebben verdiend. Per project bekijken wij welke disciplines daar het best bij passen. Zo kunnen wij een compleet pakket leveren, afgestemd op uw wensen.

Bij Figuli Producties geven wij veel aandacht aan een goede voorbereiding en afstemming met de opdrachtgever. Daarom kijken we nauwkeurig of de vraag ook aansluit bij de behoefte van het bedrijf of de organisatie.

Wanneer de opdracht definitief is, doen we eerst een gedegen onderzoek. De daaruit voortvloeiende opzet bespreken we met de opdrachtgever. Na het akkoord kan het filmen of de training beginnen.

Specialisme

Figuli Producties staat voor: een groot inlevingsvermogen, heldere communicatie, maatwerk en tot de kern doordringen.

Wij zijn gespecialiseerd in de productie van kinderprogramma’s en van intrigerende portretten en documentaires, zowel op het gebied van human interest als op het gebied van Kunst en Cultuur.

Al onze trainingen zijn maatwerk, gericht op de specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgever. Iedere training is weer anders, omdat ieder mens en ieder bedrijf of organisatie anders is.

Figuli Producties staat bekend om haar gedegen voorbereiding en het vermogen om de vinger op de zwakke plekken te leggen en voldoende handvaten te bieden om deze sterker te maken.

Opdrachtgevers en samenwerkingspartners